Kontakt

Kjære potensielle kunde! Og du som kjøper fra meg.

Vinteren er her, men våren er ikke langt unna og Covid 19 gjør livet vanskelig for oss alle.

Ninni design er en terapiform, og innimellom er livet mer hektisk enn andre ganger. Dette kan medføre at ting noen ganger går superfort, og andre ganger kan ta litt mer tid. Uansett, så er det viktigste for meg at du kjenner deg ivaretatt og at du, ikke minst, blir fornøyd med det du har kjøpt!

Jeg har per nå en liten nettbutikk, og du kan bestille ved å kontakte meg direkte i skjema under, eller på Instagram eller Facebook. Jeg har ikke mulighet og økonomi til å sitte på et kjempestort lager, men produserer fortløpende for salg, og da spesielt for deg. Så om du nøler med å bestille, ikke nøl!

Produksjonstid nå i januar er to til fire uker. Små ting tar kortere tid enn store ting. Skulle jeg mangle skinn, så må jeg påregne ei uke ekstra (men jeg har mye skinn på lager akkurat nå).

I tillegg så er jeg superrask til å svare på e-post. Du når meg på maren alfakrøll ninnidesign.no, på messenger på Facebook privat, eller på facebooksida. Og du finner meg på Instagram. Og det er et eget kontaktskjema her på siden. Eller bare trykk på knappen kontakt meg!

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på! Jeg hjelper deg svært gjerne med å få laget det du drømmer om.

Rull til toppen