Tankestrø

Velkommen!

Hei! Så fint at du har funnet veien hit! Håper du finner noe som kan falle i smak.

Jeg heter Maren Ninni, bor på Nordmøre, nærmere bestemt på Aresvik Gard i Aure kommune, og jobber til vanlig som sokneprest i Halsa. På fritiden gjør vi mye rart på gården, men noen av mine lidenskaper er lær- og skinnarbeid og småbroderi. Så da tenkte jeg, hvorfor ikke lage ei nettside der folk kan se hva jeg lager og kanskje bestille?

Så tenkt, så gjort. Og dermed så Ninni Design lyset for første gang. Håper det kan bli til glede for mange! I IG galleriet kan du se noen at prosjektene jeg har gjort.

Gi aldri opp.

– Maren Ninni

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
    0
    Handlekurven din
    Handlekurven din er tomTilbake til Ninni design