Home / Tankestrø / Å kjøpe mønster på nettet. PC-veskekrøll.

Å kjøpe mønster på nettet. PC-veskekrøll.

Jeg har lenge hatt lyst til å lage noe større. Men å gå fra lysten, til å faktiskl lage mønster selv, er litt skremmende, så derfor tenkte jeg: “Hvorfor ikke finne et mønster på Etsy? Og så høre om svigerbror Florian kunne tenke seg ny pc-veske? Han sa jo han hadde så lyst at jeg skulle lage ham det!” Så tenkt, så gjort. Florian fikk tilgang til et moodboard med flere mønster og endte opp med ett som jeg printa ut og skar til.

Nuvel. Jeg var ikke mer kjapp enn at jeg ikke sjekka mønsteret skikkelig. Derimot kasta jeg meg ut i en ukes sying og håndvondt. Syklemme ble produsert i driftsbygget og sønn, 2,5 år, hjalp til med å pusse kantene.

Så morro! Og så lærerikt! Og så totalt tristesse da jeg, istedet for å rekke opp og justere den skjeve baksida, tok kniven og skar til linningen oppe, innsåg at DET FINNES IKKE SNARVEGER I LÆRARBEID… for skjevt ble det. Og jeg ble så sur på meg selv at jeg sa at Florian skulle få veska gratis. Det nekta han selvfølgelig på, storhjerta som han er. Så det ble kalt investering i nisjebedrift.

Så: da har jeg lært. Ganske mye har jeg lært. Alt i alt ble veska dritfin. Bare en ikke åpner den, og ikke vet at den er skjev. Men det er det få som vet. Merka ‘prototype’ hadde jeg samvittighet til å sende den fra meg. ..

Ja, og det glemte jeg! Som plaster på såret for skjev PC-veske, lagde jeg likesågodt et mobilcover til Florian. Med initialene i søm. Det ble iallefall lekkert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen